Συνεργαστείτε με την πρώτη υπηρεσία e-ψυχοθεραπείας στην Ελλάδα

Το μέλλον της ψυχοθεραπείας βρίσκεται στις νέες τεχνολογίες. Με τη χρήση του διαδικτύου μπορούν να ξεπεραστούν πολλοί από τους περιορισμούς της συμβατικής ψυχοθεραπείας, ενώ οι δυνατότητες είναι πρακτικά απεριόριστες.

Γίνετε μέλος ενός δικτύου ψυχοθεραπευτών υψηλού κύρους

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να παρέχουμε αποκλειστικά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Συνεργαζόμαστε μόνο με ψυχολόγους, ψυχιάτρους και σύμβουλους ψυχικής υγείας με πιστοποιημένη εκπαίδευση στην ψυχοθεραπεία.

Αποκτήστε πρόσβαση σε νέους ψυχοθεραπευόμενους από όλο τον κόσμο

Μπορείτε να κάνετε συνεδρίες με άτομα που βρίσκονται σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, χωρίς να μετακινηθείτε από το γραφείο ή το ιατρείο σας. Θα τους παραπέμψουμε εμείς σε σας!

Γεμίστε τις «κενές ώρες» στο εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα

Επιλέγετε να είστε διαθέσιμος/η για ραντεβού μόνο τις ημέρες και ώρες που εσείς θέλετε, ενώ μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να τις αλλάξετε.

Εκμεταλλευτείτε την οικονομική προσφορά μας

Για όσους και όσες επιλέξουν να συνεργαστούν μαζί μας μέχρι την 31/07/2021, η μηνιαία συνδρομή θα είναι μόνο 15€ (και επιπλέον 15€ για κάθε νέο πελάτη/ ψυχοθεραπευόμενο που σας παραπέμπουμε). Στις τιμές προστίθεται ΦΠΑ 17%.

 

Ρωτήστε μας

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε αναλυτικά.

 

Είσοδος Συνεργάτη

Κάντε κλικ εδώ για να συνδεθείτε ή για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό συνεργάτη

 

Θέλω να γίνω συνεργάτης της therapy today

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένα σύντομο βιογραφικό. O επιστημονικός υπεύθυνος της therapy today θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Φόρμα Αίτησης Συνεργασίας
Χρησιμοποιούμε cookies για ανάλυση πληροφοριών, εξατομικευμένο περιεχόμενο και διαφημίσεις. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε αυτήν τη χρήση. Μάθετε περισσότερα εδώ
Ok Decline